EuroDEMOS


Du-te la cuprins

Parteneri Colaboratori

Consiliul Europei
Biroul de Informare al Consiliului Europei la Bucuresti

Biroul de Informare al Consiliului Europei la Chisinau

Organizatie politica creata in 1949, Consiliul Europei actioneaza pe intregul continent in sensul promovarii democratiei si drepturilor omului. De asemenea, el elaboreaza in cele 46 de state membre raspunsuri comune la provocarile sociale, culturale si juridice.

www.coe.int
www.coe.ro


Comisia Europeana
www.ec.europa.eu


Parlamentul European
www.europarl.europa.eu


The Directorate of Youth and Sport of the Council of Europe
www.coe.int/t/dg4/youth/default_en.asp


Organizatia pentru Securitate si Cooperare in Europa
www.osce.org

Asociatia Kasta Morrely

Asociatie neguvernamentala de aparare drepturilor omului si libertatilor democratice in domeniul culturii si artei, ce are drept scop dezvoltarea domeniului cultural-artistic prin promovarea valorilor si talentelor autentice.

www.kastamorrely.ro
www.kastamorrely.blogspot.ro
www.kastamorrely.com


Platforma de Cooperare Asia-Europa
www.hrhw.gyuf.org

Global Youth Union
www.gyuf.org

Libera - Associazzione Contro Mafie
www.libera.it


Primaria Ialoveni
www.ialoveni.md

Primaria Municipiului Botosani
www.primariabt.ro


Consiliul Judetean Botosani

Principala prioritate a CJB este promovarea proiectelor cu finantare europeana si a celor de investitii finantate din bugetul judetului.

www.cjbotosani.ro


Judecatoria Iasi

Judecatoriile sunt instante organizate in fiecare judet si in sectoarele municipiului Bucuresti. In raport cu natura si numarul cauzelor, in cadrul judecatoriilor se pot infiinta sectii sau complete specializate. La nivelul acestor instante, legea prevede organizarea sectiilor sau a completelor specializate pentru minori si familie.

portal.just.ro/InstantaPrezentare.aspx?idInstitutie=245


Parchetul de pe langa Judecatoria Darabani

PARCHETELE DE PE LANGA INSTANTELE JUDECATORESTI - Pe langa fiecare curte de apel, tribunal, tribunal pentru minori si familie, judecatorie si instantele militare functioneaza un parchet. Sediul parchetelor este in localitatile in care se afla instantele judecatoresti pe langa care functioneaza si au aceeasi circumscriptie teritoriala.


Inspectoratul de Jandarmi Judetean Iasi

Jandarmeria Iasi isi desfasoara activitatea in interesul cetatenilor, al comunitatii si in sprijinul institutiilor statului, exclusiv pe baza si in executarea legii. Paza si protectia sunt activitati desfasurate prin forte si mijloace specifice, in scopul asigurarii sigurantei obiectivelor, bunurilor si valorilor impotriva oricaror actiuni ilicite care lezeaza dreptul de proprietate, existenta materiala a acestora, precum si a protejarii persoanelor impotriva oricaror acte ostile care le pot periclita viata, integritatea fizica sau sanatatea.

www.jandarmeriaiasi.ro


Inspectoratul de Jandarmi Judetean Botosani

Jandarmeria Botosani este institutia specializata a statului, cu statut militar, componenta a Ministerului Administratiei si Internelor, care exercita, in conditiile legii, atributiile ce ii revin cu privire la apararea ordinii si linistii publice, a drepturilor si libertatilor fundamentale ale cetatenilor, a proprietatii publice si private, la prevenirea si descoperirea infractiunilor si a altor incalcari ale legilor in vigoare, precum si la protectia institutiilor fundamentale ale statului si combaterea actelor de terorism.

www.jandarmeriabotosani.ro


Serviciul Public Comunitar pentru Eliberarea si Evidenta Pasapoartelor Simple Iasi
www.pasapoarteiasi.ro


Inspectoratul Scolar Judetean Iasi

Infiintat in anul 1965, Inspectoratul Scolar Iasi are forta de a functiona ca important centru regional de:
- resurse educationale si consiliere pentru cadrele didactice in domeniile curriculum, management, cooperare si integrare europeana, relatie scoala comunitate a activitatii didactice si managerial
- coordonare a programelor guvernamentale de reabilitare a infrastructurii scolare de scurta durata pentru 3 programe nationale de reforma (evaluare institutionala, finantare per elev, invatamant rural)

www.isjiasi.ro


Directia Judeteana pentru Tineret Iasi
www.djt-iasi.ro

Casa de Cultura a Studentilor Iasi
www.ccsiasi.ro


Directia Judeteana pentru Tineret Botosani

Grup Scolar Darabani

Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Botosani


Societatea Culturala Arlechin Botosani

Principalele obiective ale organizatiei sunt: educarea tineretului prin arta teatrala, literatura dramatica romaneasca si universala; realizarea de programe cultural-educative, sociale, de consiliere, simpozioane, dezbateri, conferinte, intalniri, cursuri, spectacole, concursuri; promovarea intereselor si a drepturilor tinerilor; promovarea si respectarea drepturilor omului in conformitate cu practicile si reglementarile internationale.

www.arlechin.ning.com


Club Sportiv Fashion Dance Botosani
www.fashiondance.ning.com

Radio Vox T
www.radiovoxt.ro

Cotidianul Flacara Iasului
www.flacarais.ro


Cotidianul Buna Ziua Iasi
www.bzi.ro


Regionalul Informatorul Moldovei
www.informatorulmoldovei.ro

Home Page | Organizare | Centre EuroDEMOS | Proiecte civice - exemple | Oportunitati | Performante Realizari | Parteneri Colaboratori | Linkuri | Contact | Stiri | Harta site


Inapoi la cuprins | Inapoi la meniul principal